Boka konsultation

Finansiell planering utan tredjepartsersättningar (provisioner) eller intressekonflikter i valet av finansiella produkter

Läs mer

Vårt största fokus är att hjälpa dig och din familj att bygga och skydda er finansiella framtid. Med en personlig och erfaren förmögenhetsrådgivare som arbetar för dig och din familj får du goda möjligheter att investera och agera rätt.

Vi arbetar helt utan tredjepartsersättningar (provisioner) och vi har inte intressekonflikter i valet av finansiella produkter. Istället agerar vi helt på din sida när vi ger råd, rekommendationer och sätter upp en plan. Allt för att du ska uppnå dina mål för framtiden. Läs mer om oss.

Boka kostnadsfri konsultation

Vårt erbjudande till dig: En kostnadsfri konsultation

Vi erbjuder en timme helt kostnadsfri rådgivning med en av våra erfarna förmögenhetsrådgivare, som hjälper dig reda ut den bästa vägen framåt för dig och din ekonomi. Tillsammans går vi igenom flera viktiga frågor för att få ett helhetsperspektiv över din situation.

Vi diskuterar bland annat:

 • Syftet med kapitalet och fördelning av tillgångarna
 • Placeringshorisonter, riskbenägenhet och avkastningsförväntningar
 • Juridiska dokument
 • Investeringsstrategi
 • Skatteoptimering för kapital och inkomst

Boka kostnadsfri konsultation

Rådgivning och förvaltning för framtiden – exempel på vad som ingår hos Bäcke & Timerdal

Personlig förmögenhetsrådgivare utan provisioner

Hur ska jag investera och agera med mina tillgångar idag och i framtiden? Våra erfarna rådgivare anpassar efter dina individuella behov, syften och mål och skapar en komplett finansiell plan.

Specialister inom bl.a. familjejuridik och skatt

Vi kan genom etablerade samarbeten med specialister hjälpa dig att upprätta privatjuridiska dokument samt optimera skatt på kapital och inkomst.

Öppen och transparent finansiell planering utan bindningstider

Personlig förmögenhetsrådgivare samt direktkontakt med specialister för din ekonomi. Vi erbjuder en öppen arkitektur med ett kvalitetssäkrat utbud av aktier och fonder med individanpassad rådgivning. Vi arbetar helt utan bindningstider och utan uttagsavgifter.

Löpande uppföljning och exklusiva mervärden

Vi har löpande personlig kontakt på det sätt du föredrar och du har alltid tillgång till dina placeringar via smidigt bank-id inlogg. Du får också tillgång till exklusiva mervärden, bland annat exklusivt kreditkort, priority-pass för flygplatslounger och inbjudan till events.

Redo att prata framtid? Boka kostnadsfri konsultation nu!

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så kommer någon av våra finansiella rådgivare att höra av sig inom kort för att boka in ett möte.

  Våra andra tjänster

  Privatpersoner & familjer

  Vi erbjuder dig och din familj en professionell, proaktiv och transparent förmögenhetsförvaltning. Innan vi inleder ett samarbete så tar vi oss ordentligt med tid att lära känna dig och din familjs finansiella mål och drömmar. Inledningsvis diskuterar vi utgångsläget för din ekonomi med syfte att få ett helhetsperspektiv.

  Läs mer

  Företag & entreprenörer

  Vi hjälper företag med förvaltningen och beskattningen av överskottslikviditet i syfte att förränta den på ett effektivt sätt samtidigt som den finns tillgänglig den dag ni behöver kapitalet.

  Läs mer

  Läkare

  Vill du också ha en personlig ekonomiansvarig för din ekonomi som sitter på samma sida av bordet ? Med en ökad komplexitet på de finansiella /../

  Läs mer

  Idrottare

  Oavsett om du är mitt i din idrottskarriär eller avslutat den så kan vi hjälpa dig att optimera förvaltningen av kapitalet så att du kan fokusera på det just du önskar.

  Läs mer

  Skatt & Juridik

  Vi hjälper dig att se över och upprätta viktiga juridiska dokument för dig, din familj och ditt företag. Våra specialister inom skatterätt hjälper er med skatterättsliga frågor samt hjälper till att kartlägga, utvärdera och optimera situationen.

  Läs mer