I kristid och framtid

Finansiell rådgivning för privatpersoner och företag

Läs mer

En tydlig strategi för dig och din ekonomi. Genom resten av krisen – och genom resten av livet.

När hela världen skakar är det viktigare än någonsin att ha en tydlig och långsiktig strategi för din ekonomi. Vi vill gärna bidra med vår kunskap och erfarenhet i dessa tider. För att komma starkare ur krisen krävs att du investerar och agerar klokt, både idag och i framtiden. Därför erbjuder vi just nu en helt kostnadsfri konsultation utan förpliktelser för dig som inte vill vänta på bättre tider – utan skapa dem själv.

Som finansiella rådgivare har vi på Bäcke & Timerdal bara en sak i fokus: att hjälpa dig och din familj att bygga och skydda er finansiella framtid – och realisera era finansiella drömmar. Med en personlig och erfaren förmögenhetsrådgivare får du den unika kompetens som krävs för att kunna investera och agera rätt – framför allt i tider som dessa.

Vi arbetar helt utan tredjepartsersättningar (provisioner), är partnerägda utan externa ägarintressen och vi har inte några egna fonder eller andra finansiella produkter. Istället agerar vi helt på din sida när vi ger råd, rekommendationer och sätter upp en plan. Allt för att du ska uppnå dina mål för framtiden. Läs mer om oss.

Boka kostnadsfri konsultation

Vårt erbjudande till dig: En kostnadsfri konsultation

Vi erbjuder en timme helt kostnadsfri rådgivning med en av våra erfarna förmögenhetsrådgivare, som hjälper dig reda ut den bästa vägen framåt för dig och din ekonomi. Tillsammans går vi igenom flera viktiga frågor för att få ett helhetsperspektiv över din situation.

Vi diskuterar bland annat:

  • Syftet med kapitalet och fördelning av tillgångarna
  • Placeringshorisonter, riskbenägenhet och avkastningsförväntningar
  • Juridiska dokument
  • Investeringsstrategi
  • Skatteoptimering för kapital och inkomst

Boka kostnadsfri konsultation

Rådgivning och förvaltning för framtiden – exempel på vad som ingår hos Bäcke & Timerdal

Personlig förmögenhetsrådgivare utan provisioner

Hur ska jag investera och agera med mina tillgångar idag och i framtiden? Våra erfarna rådgivare anpassar efter dina individuella behov, syften och mål och skapar en komplett finansiell plan.

Specialister inom bl.a. familjejuridik och skatt

Vi kan genom etablerade samarbeten med specialister hjälpa dig att upprätta privatjuridiska dokument samt optimera skatt på kapital och inkomst.

Öppen och transparent finansiell planering utan bindningstider

Personlig förmögenhetsrådgivare samt direktkontakt med specialister för din ekonomi. Vi erbjuder en öppen arkitektur med ett kvalitetssäkrat utbud av aktier och fonder med individanpassad rådgivning. Vi arbetar helt utan bindningstider och utan uttagsavgifter.

Löpande uppföljning och exklusiva mervärden

Vi har löpande personlig kontakt på det sätt du föredrar och du har alltid tillgång till dina placeringar via smidigt bank-id inlogg. Du får också tillgång till exklusiva mervärden, bland annat exklusivt kreditkort, priority-pass för flygplatslounger och inbjudan till events.

Redo att prata framtid? Boka kostnadsfri konsultation nu!

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så kommer någon av våra finansiella rådgivare att höra av sig inom kort för att boka in ett möte.

Våra andra tjänster

Privatpersoner & familjer

Vi erbjuder dig och din familj en professionell, proaktiv och transparent förmögenhetsförvaltning. Innan vi inleder ett samarbete så tar vi oss ordentligt med tid att lära känna dig och din familjs finansiella mål och drömmar. Inledningsvis diskuterar vi utgångsläget för din ekonomi med syfte att få ett helhetsperspektiv.

Läs mer

Företag & entreprenörer

Vi hjälper företag med förvaltningen och beskattningen av överskottslikviditet i syfte att förränta den på ett effektivt sätt samtidigt som den finns tillgänglig den dag ni behöver kapitalet.

Läs mer

Idrottare

Oavsett om du är mitt i din idrottskarriär eller avslutat den så kan vi hjälpa dig att optimera förvaltningen av kapitalet så att du kan fokusera på det just du önskar.

Läs mer

Stiftelser

Genom private placements skapar vi trygga och kostnadseffektiva strategier för att uppfylla kraven för stiftelsens förvaltning samtidigt som ränteavkastningar utbetalas kvartals- eller årsvis.

Läs mer