Stiftelser

Vi skapar trygga och kostnadseffektiva strategier.

Läs mer

Så kan vi hjälpa dig

Stiftelser har i normalfallet tydliga riktlinjer för kapitalförvaltningen samtidigt som ett behov av löpande utdelningar för olika ändamål är önskvärt. Bäcke & Timerdal kan skapa trygga och kostnadseffektiva strategier för att uppfylla kraven för stiftelsens förvaltning samtidigt som utdelningar kan utbetalas kvartals- halvårsvis eller årsvis.

Kontakta oss för mer information eller ett förutsättningslöst möte.

Kontakta oss

Se våra andra tjänster

I kristid och framtid

När hela världen skakar är det viktigare än någonsin att ha en tydlig och långsiktig strategi för din ekonomi. Vi vill gärna bidra med vår /../

Läs mer

Privatpersoner & familjer

Vi erbjuder dig och din familj en professionell, proaktiv och transparent förmögenhetsförvaltning. Innan vi inleder ett samarbete så tar vi oss ordentligt med tid att lära känna dig och din familjs finansiella mål och drömmar. Inledningsvis diskuterar vi utgångsläget för din ekonomi med syfte att få ett helhetsperspektiv.

Läs mer

Företag & entreprenörer

Vi hjälper företag med förvaltningen och beskattningen av överskottslikviditet i syfte att förränta den på ett effektivt sätt samtidigt som den finns tillgänglig den dag ni behöver kapitalet.

Läs mer

Idrottare

Oavsett om du är mitt i din idrottskarriär eller avslutat den så kan vi hjälpa dig att optimera förvaltningen av kapitalet så att du kan fokusera på det just du önskar.

Läs mer