Om oss

Professionell, personlig och provisionsfri finansiell planering

Läs mer

På din sida. För ett rikare liv.

Bäcke & Timerdal är en obunden och privatägd förmögenhetsförvaltare som arbetar aktivt med kvalificerad finansiell planering och kapitalförvaltning med nära och långsiktiga kundrelationer. Vi är ett utpräglat kunskapsföretag som agerar helt obundet och har inte några egna finansiella produkter. Genom att vi är partnerägda har vi inga externa ägarintressen. I vår investeringsrådgivning inom depåer arbetar vi uteslutande med provisionsfri nettorådgivning, vilket innebär att våra kunder får tillbaka den provision som banken / rådgivaren i normalfallet behåller själva.

Vi tar inom vår investeringsrådgivning alltså inte emot ersättning från tredje part, exempelvis fondbolag, produktbolag eller banker utan uteslutande från våra klienter. Detta innebär att vi agerar helt på våra klienters sida och utan intressekonflikter.

Som en obunden förmögenhetsförvaltare sker alla våra rekommendationer baserat uteslutande på hur det bäst tjänar dig och din familj. Det är därför vårt tillvägagångssätt är fundamentalt annorlunda. Genom att kombinera känslomässig och intelligens kvotient – EQ och IQ – kan vi hjälpa dig och din familj att skapa en trygg och lugn ekonomisk framtid.

Kontakta oss

Så här gör vi det

IQ – Intelligens kvotient

Vår strategi börjar genom att identifiera din och din familjs mest pressande finansiella frågor och problem. Investeringsstrategin utgår från de fakta som har kommit från årtionden av akademisk och praktiserande forskning. Ingenting vi gör är baserat på kortsiktighet, hopp eller hype. Bara fakta.

Vi hjälper dig att bygga en finansiell plan för att motstå marknadsturbulens och nyhetsrubriker som gör att du kan fokusera på det som är viktigast för dig och din familj. Vi hjälper dig att tänka igenom och genomföra de nyckelbeslut som kommer att påverka dig och din familj i flera år och decennier framöver. Vi skapar en finansiell plan för dig och din familj som bl.a. innefattar komplett investeringsstrategi, skatteoptimering, pensionsoptimering, riskhantering, familjejurdik och mycket mer. Våra råd är tydliga och transparenta med fokus på att hjälpa dig och din familj att bygga och skydda er finansiella framtid och realisera era drömmar.

EQ – Känslomässig kvotient

Vi ger våra klienter en tydligare riktning och ett lugn för att underlätta de bekymmer och ta bort orosmolnen som ofta kan komma med pengar. Vi hjälper dig att förstå de risker som dina tillgångar utsätts för och säkerställer att du och din familj har rätt finansiell plan för just er. Tillsammans säkerställer vi att er finansiella plan gör att förmögenheten består och växer över flera generationer. Genom att sätta dina intressen först uppnår vi mer tillsammans.