Om oss

Riktig rådgivning. Alltid med personlig service och stor omtanke

Läs mer

Förmögenhetsrådgivning med ett helhetsperspektiv utan tredjepartsersättningar

Bäcke & Timerdal är en personlig förmögenhetsrådgivare som arbetar aktivt med kvalificerad finansiell planering med nära och långsiktiga kundrelationer. Vi är ett utpräglat kunskapsföretag som agerar utan tredjepartsersättningar (provisioner) och utan intressekonflikter i valet av finansiella produkter. I vår investeringsrådgivning arbetar vi uteslutande med provisionsfri nettorådgivning, vilket innebär att våra klienter får tillbaka den provision som banken / rådgivaren i normalfallet behåller själva.

Vi tar alltså inte emot ersättning från tredje part, exempelvis fondbolag eller banker, utan uteslutande från våra kunder.

Som en provisionsfri förmögenhetsrådgivare  sker alla våra rekommendationer baserat på hur det bäst tjänar dig och din familj. Genom att kombinera känslomässig och intelligens kvotient – EQ och IQ – kan vi hjälpa dig och din familj att skapa en trygg och lugn ekonomisk framtid.

Juridisk information om bolaget:

Information om bolaget

Läs mer om våra tjänster för:

Privatpersoner & familjer

Företag & entreprenörer

Idrottare

Kontakta oss

Så här gör vi det

IQ – Intelligens kvotient

Vår strategi börjar genom att identifiera din och din familjs mest pressande finansiella frågor och problem. Investeringsstrategin utgår från väletablerade svenska kvalitetsaktier, erkänt duktiga och prisbelönta fondförvaltare samt kostnadseffektiva fonder. Ingenting vi gör är baserat på kortsiktighet, hopp eller hype.

Vi hjälper dig att bygga en finansiell plan för att motstå marknadsturbulens och nyhetsrubriker som gör att du kan fokusera på det som är viktigast för dig och din familj. Vi hjälper dig att tänka igenom och genomföra de nyckelbeslut som kommer att påverka dig och din familj i flera år  framöver. Vi skapar en finansiell plan för dig och din familj som bl.a. innefattar komplett investeringsstrategi, skatteoptimering, riskhantering och familjejurdik. Våra råd är tydliga och transparenta med fokus på att hjälpa dig och din familj att bygga och skydda er finansiella framtid.

EQ – Känslomässig kvotient

Vi ger våra klienter en tydligare riktning och ett lugn för att underlätta de bekymmer och ta bort orosmolnen som ofta kan komma med pengar. Vi hjälper dig att förstå de risker som dina tillgångar utsätts för och säkerställer att du och din familj har rätt finansiell plan för just er. Tillsammans säkerställer vi att er finansiella plan gör att förmögenheten består och växer över flera generationer. Genom att sätta dina intressen först uppnår vi mer tillsammans.