Företag & entreprenörer

På din sida. För ett rikare företagsliv.

Läs mer

Finansiell planering för entreprenörer

Alla våra klienter bär på en unik historia med olika bakgrund, förutsättningar och mål. För entreprenörer säkerställer vi att du har en väl genomtänkt finansiell plan för dig själv som entreprenör och för ditt företag.

Vår erfarenhet är tyvärr att alltför många företag inte har en effektiv hantering av sin ekonomiska planering av företagets överskottslikviditet, pensionsavsättningar och skattesituation.

Vi är specialister på att hjälpa fåmansbolag med förvaltningen och beskattningen av överskottslikviditet i syfte att förränta den på ett effektivt sätt samtidigt som den finns tillgänglig den dag ni behöver kapitalet. Utöver förvaltningen kan vi hjälpa till med skattemässigt förmånliga alternativ vid avveckling eller försäljning av ditt företag, exempelvis vilande bolag/trädabolag.

Kontakta oss

Våra andra tjänster

Privatpersoner & familjer

Vi erbjuder dig och din familj en professionell, proaktiv och transparent förmögenhetsförvaltning. Innan vi inleder ett samarbete så tar vi oss ordentligt med tid att lära känna dig och din familjs finansiella mål och drömmar. Inledningsvis diskuterar vi utgångsläget för din ekonomi med syfte att få ett helhetsperspektiv.

Läs mer

Boka konsultation

Vårt största fokus är att hjälpa dig och din familj att bygga och skydda er finansiella framtid. Med en personlig och erfaren förmögenhetsrådgivare som arbetar /../

Läs mer

Läkare

Vill du också ha en personlig ekonomiansvarig för din ekonomi som sitter på samma sida av bordet ? Med en ökad komplexitet på de finansiella /../

Läs mer

Idrottare

Oavsett om du är mitt i din idrottskarriär eller avslutat den så kan vi hjälpa dig att optimera förvaltningen av kapitalet så att du kan fokusera på det just du önskar.

Läs mer

Skatt & Juridik

Vi hjälper dig att se över och upprätta viktiga juridiska dokument för dig, din familj och ditt företag. Våra specialister inom skatterätt hjälper er med skatterättsliga frågor samt hjälper till att kartlägga, utvärdera och optimera situationen.

Läs mer