Skatt & Juridik

Läs mer

Tillsammans med våra specialister hjälper vi dig att planera för framtiden

Har du och din familj familjejuridiken på plats?

Vi förstår vikten av att ha rätt juridiska dokument på plats för att skydda dig och din familj i olika situationer. Tillsammans går vi igenom din familjesituation och säkerställer att nödvändiga juridiska dokument finns på plats för livets olika skeden. Våra specialister har omfattande erfarenhet inom familjerätt och ger dig råd och vägleder genom hela processen. Våra specialister ser över eventuella befintliga juridiska dokument och upprättar nya i enlighet med dina behov och önskemål.

Exempel på privatjuridiska dokument våra specialister hjälper till med:

Testamente
Framtidsfullmakt
Gåvobrev
Äktenskapsförord
Samboavtal
Samäganderättsavtal

Affärsjuridiska avtal

Utöver privatjuridiska dokument kan våra specialister upprätta olika typer av avtal som ditt företags verksamhet kan behöva.

Exempel på övriga avtal:

Aktieägaravtal
Anställningsavtal
Uppdragsavtal

Skatterådgivning för dig, din familj och ditt företag

Våra specialister inom skatterätt har bred expertis inom skatterätt för att hjälpa dig, din familj och ditt företag. De hjälper er med skatterättsliga frågor samt kan hjälpa till att kartlägga, utvärdera och optimera situationen.

Exempel på skattefrågor våra specialister hjälper till med:

Deklaration
Trädabolag
Holdingbolag
Kapitalvinstberäkning
Löpande skatterådgivning
Utlandsflytt eller flytt tillbaka till Sverige

Kontakta oss

Våra andra tjänster

Privatpersoner & familjer

Vi erbjuder dig och din familj en professionell, proaktiv och transparent förmögenhetsförvaltning. Innan vi inleder ett samarbete så tar vi oss ordentligt med tid att lära känna dig och din familjs finansiella mål och drömmar. Inledningsvis diskuterar vi utgångsläget för din ekonomi med syfte att få ett helhetsperspektiv.

Läs mer

Boka konsultation

Vårt största fokus är att hjälpa dig och din familj att bygga och skydda er finansiella framtid. Med en personlig och erfaren förmögenhetsrådgivare som arbetar /../

Läs mer

Företag & entreprenörer

Vi hjälper företag med förvaltningen och beskattningen av överskottslikviditet i syfte att förränta den på ett effektivt sätt samtidigt som den finns tillgänglig den dag ni behöver kapitalet.

Läs mer

Läkare

Vill du också ha en personlig ekonomiansvarig för din ekonomi som sitter på samma sida av bordet ? Med en ökad komplexitet på de finansiella /../

Läs mer

Idrottare

Oavsett om du är mitt i din idrottskarriär eller avslutat den så kan vi hjälpa dig att optimera förvaltningen av kapitalet så att du kan fokusera på det just du önskar.

Läs mer