Samarbeten

Nedan följer ett urval av de bolag vi samarbetar med

Läs mer

Next Level Group (NLG) skräddarsyr strategier för sportpersonligheter – både aktiva och icke-aktiva – för olika plattformar. NLG:s huvudklient är Peter Forsberg och bland deras klienter återfinns flera av Sveriges främsta idrottsprofiler.

Bäcke & Timerdal – Finansiell Planering har av NLG:s ledning valts ut som samarbetspartner till NLG:s klienter bland ett urval av Sveriges främsta kapitalförvaltare och finansiella rådgivare.


 

Rädda Barnen finns på plats i Sverige och 119 andra länder och kämpar för alla barns självklara rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet.

Vi är Rädda Barnens företagsvän.

diplom_sv


Lexlines jurister Maria Boyce och Nathalie Elfinger samarbetar med Bäcke & Timerdal och hjälper dess klienter med familjejuridik, exempelvis upprättande av testamente, framtidsfullmakt och andra privatjuridiska dokument.


Svalner är Sveriges ledande oberoende skatterådgivningsbyrå med ett heltäckande tjänsteutbud inom skatterätt. Svalner samarbetar med Bäcke & Timerdal.


AKTIV SKOLA

Bäcke & Timerdal är ett vänföretag till Aktiv Skola och stödjer Aktiv Skola i den viktiga kampen mot ”grooming”,  som handlar om vuxna som tar kontakt med våra barn på nätet i sexuellt syfte.

Tackcertifikat

 


Trimero är en proaktiv redovisningsbyrå som hjälper företag i olika storlekar. Trimero kan hjälpa Bäcke & Timerdals kunder med frågor rörande bokföring, fakturering, bokslut, årsredovisning, moms, inkomstdeklaration, lönehantering, HR-frågor med mera.