Privatpersoner & familjer

En personlig finansiell plan skapar trygghet för dig och din familj.

Läs mer

Ett rikare liv

Vi erbjuder dig och din familj en professionell, personlig och provisionsfri förmögenhetsförvaltning med personlig service och mycket omtanke.

Innan vi inleder ett samarbete så tar vi oss ordentligt med tid att lära känna dig och din familjs finansiella mål och drömmar. Inledningsvis diskuterar vi utgångsläget för din ekonomi med syfte att få ett helhetsperspektiv.

Vanliga frågeställningar vi diskuterar initialt är syftet med kapitalet, finansiella mål i framtiden, fördelningen av tillgångar, placeringshorisonten för respektive del av ekonomin, riskbenägenhet och avkastningsförväntningar.  Utöver renodlad kapital allokering och förvaltning så går vi bland annat igenom effektiv skatteplanering så att du inte betalar onödigt mycket skatt på kapital och inkomst. Familjejuridik och privatjuridiska dokument är även en hörnsten i vår process. Utöver detta går vi tillsammans igenom flera andra frågor som är viktiga för att förstå den egna ekonomin.

Kontakta oss så berättar vi mer

Våra andra tjänster

Boka konsultation

Vårt största fokus är att hjälpa dig och din familj att bygga och skydda er finansiella framtid. Med en personlig och erfaren förmögenhetsrådgivare som arbetar /../

Läs mer

Företag & entreprenörer

Vi hjälper företag med förvaltningen och beskattningen av överskottslikviditet i syfte att förränta den på ett effektivt sätt samtidigt som den finns tillgänglig den dag ni behöver kapitalet.

Läs mer

Läkare

Vill du också ha en personlig ekonomiansvarig för din ekonomi som sitter på samma sida av bordet ? Med en ökad komplexitet på de finansiella /../

Läs mer

Idrottare

Oavsett om du är mitt i din idrottskarriär eller avslutat den så kan vi hjälpa dig att optimera förvaltningen av kapitalet så att du kan fokusera på det just du önskar.

Läs mer

Skatt & Juridik

Vi hjälper dig att se över och upprätta viktiga juridiska dokument för dig, din familj och ditt företag. Våra specialister inom skatterätt hjälper er med skatterättsliga frågor samt hjälper till att kartlägga, utvärdera och optimera situationen.

Läs mer