Idrottare

På din sida vid sidlinjen

Läs mer

För en rikare match, genom hela livet.

Som idrottsstjärna ackumulerar man ofta mycket kapital under ett tidigt stadie i sitt liv. Det är alltså motsatsen till vad som är vanligast för företagare och entreprenörer där det upparbetade kapitalet ofta blir tillgängligt först i slutet av karriären. Det innebär att förvaltningen av kapitalet blir än viktigare då kapitalet ska räcka en hel livstid. Oavsett om du är mitt i din idrottskarriär eller avslutat den så kan vi hjälpa dig att optimera förvaltningen och beskattningen av kapitalet så att du kan fokusera på det just du önskar. Vår målsättning att du som idrottare ska kunna fokusera helt på din idrott och kunna leva på avkastningen av ditt kapital.

För dig som idrottare erbjuder vi utöver vår finansiella planering och förvaltning även skräddarsydda private placements utifrån dina önskemål och behov. Det innebär i normalfallet att vi erbjuder löpande utbetalningar månads- eller kvartalsvis för att skapa ett löneliknande tillskott till din privata ekonomi.

Kontakta oss för en förutsättningslös dialog och individuell offert

Våra andra tjänster

I kristid och framtid

När hela världen skakar är det viktigare än någonsin att ha en tydlig och långsiktig strategi för din ekonomi. Vi vill gärna bidra med vår /../

Läs mer

Privatpersoner & familjer

Vi erbjuder dig och din familj en professionell, proaktiv och transparent förmögenhetsförvaltning. Innan vi inleder ett samarbete så tar vi oss ordentligt med tid att lära känna dig och din familjs finansiella mål och drömmar. Inledningsvis diskuterar vi utgångsläget för din ekonomi med syfte att få ett helhetsperspektiv.

Läs mer

Företag & entreprenörer

Vi hjälper företag med förvaltningen och beskattningen av överskottslikviditet i syfte att förränta den på ett effektivt sätt samtidigt som den finns tillgänglig den dag ni behöver kapitalet.

Läs mer

Stiftelser

Genom private placements skapar vi trygga och kostnadseffektiva strategier för att uppfylla kraven för stiftelsens förvaltning samtidigt som ränteavkastningar utbetalas kvartals- eller årsvis.

Läs mer