Idrottare

På din sida vid sidlinjen

Läs mer

För en rikare match, genom hela livet.

Som idrottsstjärna ackumulerar man ofta mycket kapital under ett tidigt stadie i sitt liv. Det är alltså motsatsen till vad som är vanligast för företagare och entreprenörer där det upparbetade kapitalet ofta blir tillgängligt först i slutet av karriären. Det innebär att förvaltningen av kapitalet blir än viktigare då kapitalet ska räcka en hel livstid. Oavsett om du är mitt i din idrottskarriär eller avslutat den så kan vi hjälpa dig att skapa en finansiell plan utifrån just dina värderingar, prioriteringar och mål.  Vår målsättning att du som idrottare ska kunna fokusera helt på din idrott och kunna leva på avkastningen av ditt kapital.

Kontakta oss för en förutsättningslös dialog och individuell offert

Våra andra tjänster

Privatpersoner & familjer

Vi erbjuder dig och din familj en professionell, proaktiv och transparent förmögenhetsförvaltning. Innan vi inleder ett samarbete så tar vi oss ordentligt med tid att lära känna dig och din familjs finansiella mål och drömmar. Inledningsvis diskuterar vi utgångsläget för din ekonomi med syfte att få ett helhetsperspektiv.

Läs mer

Boka konsultation

Vårt största fokus är att hjälpa dig och din familj att bygga och skydda er finansiella framtid. Med en personlig och erfaren förmögenhetsrådgivare som arbetar /../

Läs mer

Företag & entreprenörer

Vi hjälper företag med förvaltningen och beskattningen av överskottslikviditet i syfte att förränta den på ett effektivt sätt samtidigt som den finns tillgänglig den dag ni behöver kapitalet.

Läs mer

Läkare

Vill du också ha en personlig ekonomiansvarig för din ekonomi som sitter på samma sida av bordet ? Med en ökad komplexitet på de finansiella /../

Läs mer

Skatt & Juridik

Vi hjälper dig att se över och upprätta viktiga juridiska dokument för dig, din familj och ditt företag. Våra specialister inom skatterätt hjälper er med skatterättsliga frågor samt hjälper till att kartlägga, utvärdera och optimera situationen.

Läs mer